Alte două decese, cauzate de coronavirus. Numărul victimelor urcă la 17 cazuri

Autoritățile au anunțat alte două decese provocat de coronavirus. Este vorba de o femeie de 81 de ani și de un bărbat de 78 de ani. Datele au fost prezentate de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, luni, 6 aprilie.

La 5 aprilie, femeia a fost transferată de la Căușeni, la Institutul de Medicină Urgentă, în stare extrem de gravă. Pacienta, avea vârstă de 81 de ani și a manifestat pneumonie cu evoluție gravă, informează ministra.

Bărbatul a fost internat la aceeași instituție, la 4 aprilie, în stare gravă, cu cardiopatie și hipertensiune arterială. Numărul deceselor cauzate de COvid-19 urcă la 17 cazuri la această oră.

„Orice pierdere de viață omenească este o durere nu doar pentru familiile acestora, dar și pentru societate. Sistemul medical este decis în continuare pentru a acorda actul medical și pentru a lupta pentru fiecare viață în parte”, a spus Dumbrăveanu.

Pe parcursul zilei de 5 aprilie,  au fost înregistrate trei decese, printre care și un cadru medical. Totodată, până acum 37 de oameni au fost tratați.

sursa:https://agora.md/stiri/69329/alte-doua-decese-cauzate-de-coronavirus-numarul-victimelor-urca-la-17-cazuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *