Cum se circulă în țară și care este starea drumurilor publice

Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute fără precipitații esențiale, starea părții carosabile în zona de nord fiind umedă, pe alocuri uscată, în zona de sud și centru – umedă, pe alocuri lunecuș. 

Procesul tehnologic a fost desfășurat cu utilizarea a 69 de utilaje speciale și implicarea a 154 de muncitori rutieri în municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Sîngerei, Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Dubăsari, Ocnița, Hîncești, Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Călărași, Strășeni, Ungheni și UTA Găgăuzia.

La moment, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Sursa: realitatea.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *