Germania a procurat costume de protecție pentru personalul medical cusute în R. Moldova și le-a donat medicilor moldoveni.

Germania a procurat costume de protecție pentru personalul medical cusute în R. Moldova și le-a donat tot medicilor moldoveni.

Costul lotului se ridică la un milion de lei.

„Costumele au fost produse aici, în R. Moldova. Astfel, de bani a beneficiat economia moldovenească”, a declarat astăzi reprezentanta Ambasadei Germaniei la Chișinău, la ceremonia de donare a echipamentului.

Aceeași sursă a precizat că Germania a oferit milioane de euro Organizației Națiunilor Unite și altor instituții internaționale care ajută statele în combaterea pandemiei de COVID-19, dar și pentru descoperirea vaccinului anticoronavirus.

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a mulțumit pentru „gestul binevenit și la momentul oportun” al Germaniei și UE, apreciind și faptul că, în acest fel, sunt susținuți și agenții economici din R. Moldova.

sursa:https://www.ziarulnational.md/video-germania-a-procurat-din-r-moldova-costume-de-protectie-in-suma-de-un-milion-de-lei-si-le-a-donat-medicilor-moldoveni-de-bani-a-beneficiat-economia-moldoveneasca/?fbclid=IwAR0_9arIAnAr9e7-Z99nxCsP88d2sKeGlmOrDanKkfgn89oHx8YrvWBfHgs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *