În zona centrală a capitalei s-au identificat circa 3000 de locuri de parcare

Pentru zona Centru a municipiului Chişinău s-au identificat circa 3000 de locuri de parcare, care vor asigura un volum minim necesar pentru zona respectivă. Autorităţile municipale îşi propun ca locurile de parcare să fie amenajate anul acesta. Informaţia a fost comunicată de șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache, la o şedință de lucru cu privire la amenajarea parcărilor în municipiul Chișinău, transmite IPN.

Vitalie Mihalache a mai spus că, recent, Direcția generală transport public și căi de comunicație, a obţinut de la Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare propuneri cu privire la proiectarea a două parcări, în zona oraşului Durleşti şi în zona străzii Mesager. În paralel, responsabilii îşi propun identificarea şi amenajarea locurilor de parcare în toate zonele oraşului, prioritară fiind zona Centru.

În cadrul aceleiași şedinţe, Ion Ceban, primarul capitalei, a precizat că pentru amenajarea locurilor de parcare auto în zona Centru a Chişinăului sunt prevăzuți în buget circa 5 mln de lei.

Citește mai mult: https://www.ipn.md/ro/in-zona-centrala-a-capitalei-s-au-identificat-circa-7967_1080883.html#ixzz6rR6YpOcB