Întâlnire cu scandal a PSRM-lui la Orhei. Jurnaliștii nordnews.md agresați de oamenii lui Dodon

Membrii conducerii de vârf a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în frunte cu liderul formațiunii, Igor Dodon și-au dat astăzi, întâlnire la moșia unui deputat din satul Brăviceni, raionul Orhei. Cei adunați au discutat despre strategiile de viitor a PSRM-lui în campania electorală.

Proprietarul teritoriului, deputatul PSRM, Mihail Paciu s-a arătat deranjat de prezența reporterilor nornews.md. Alesul popurului a agresat verbal și fizic echipa de filmare nordnews.md, dar și cea a portalului de știri deschide.md.

Văzând că spiritele se încing, deputatul socialist Grigore Novac s-a apropiat de jurnaliști. Acesta l-a calmat cu greu pe colegul său de partid. Novac a oferit reporterilor și un comentariu referitor la întrevederea de astăzi, de pe malul lacului din satul Brăviceni.

„Noi astăzi ne-am adunat cu toți colegii din teritoriu și am decis aici să ne întâlnim la aer liber, ținând cont că timpul de afără ne permite, dar și că starea epidemiologică cumva ne impune. Am decis aici, în centrul R. Moldova pentru că sunt și colegii de la Nord, Centru și Sud, toți absolut. Am discutat despre tot ce-am lucrat, strategiile pe care le-am avut pe parcurs, facem anumite strategii pe viitor ceea ce ține de campanie. Suntem doar fracțiunea socialiștilor”, a precizat Grigore Novac.

La întrevederea informăla au fost prezente nume notorii ale partidului, precum:  Igor Dodon, Zinaida Greceanâi, Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vlad Batrâncea, Aliona Pilipețcaia, Olega Savva, Alexandr Nesterovschi, Vladimir Mizdrenco, Alexandr Usatîi, Nichita Țurcan, Adela Răileanu, Gaik Vartanian, Marina Rădvan și alții.

Deși era programată ca o reuniune discretă, în urma apariției jurnaliștilor mai mulți reprezentanți ai PSRM au început a face postări pe rețelele de socializare, în vederea diminuării impactului reuniunii.