SONDAJ Intellect Group: Aproape jumătate din populația țării NU au încredere în Igor Dodon

Compania de cercetare și consultanță politică „Intellect Group” în parteneriat cu Asociația Obștească „Spero”, au prezentat astăzi rezultatele sondajului socio-politic IV din 2020.

Potrivit acestora, la capitolul încredere în politicieni cu întrebarea: „În ce măsură aveți încredere în politicieni?”, 49% dintre respondenți au declarat că „nu au încredere” în Igor Dodon.

În același timp 19,6 % din participanții la sondaj au declarat că le vine greu să spună dacă au sau nu încredere în actualul Președinte al Republicii Moldova și doar puțin peste 31% au spus că ar avea încredere.

În cadrul aceluiași sondaj, 12 % din respondenți au declarat că nu au încredere nici în instituția Președenției, iar 20,5% au spus că mai degrabă nu au încredere.

Cele mai prost cotate în categoria încredere în instituții s-au situat totuși Partidele Politice. Acestea au acumulat 41% din respondenți care au declarat că „Nu au încredere”.

sursa:https://paranteze.md/news/sondaj-intellect-group:-aproape-jumatate-din-populatia-tarii-nu-au-incredere-in-igor-dodon?fbclid=IwAR1ZtjXm3mZ2NWA3EVscVw1qCm2siNgcIoqhfIKRviRlt39zZowex9OivhU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *