Deputatul PSRM, Ștefan Gațcan, a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și se alătură grupului Pro Moldova. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

Nu vreau să dezamăgesc alegătorii mei. Vreau să continuu realizarea promisiunilor electorale și știu cum pot face asta! Dar constat că aceste promisiuni nu le voi putea realiza alături de echipa PSRM din Parlament.
În schimb, sunt profund impresionat de curajul, abnegația și forța cu care noul partid politic „PRO MOLODOVA” se luptă pentru interesele cetățenilor și țării, iar ultimele acțiuni și inițiative, în special, din domeniul social, mă reprezintă pe deplin. Astfel, Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”. Sunt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămîn ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămîne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sunt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova!
”, a scris Gatcan pe pagina sa de Facebook.

sursa:https://tv8.md/2020/06/30/doc-ultima-ora-un-deputat-psrm-paraseste-fractiunea-si-se-alatura-la-pro-moldova/