Un centru de vaccinare a fost deschis astăzi la Piața Centrală

Un centru de vaccinare contra COVID-19 a fost deschis astăzi în incinta Centrului Comercial „Central”, din  Piața Centrală. Acesta este situat la primul etaj al clădirii și va funcționa zilnic, de la ora 10.00 la 18.00, exceptând, deocamdată zilele de odihnă. Potrivit administrației Pieței Centrale, vaccinarea va fi realizată de Policlinica nr. 1, transmite IPN.

În cadrul centrului vor fi vaccinați angajații întreprinderii, dar și cetățenii doritori ce a fi imunizați. Toți doritorii vor trebui să aibă la ei buletinul de identitate.

Contactat de IPN, directorul interimar al interimar al Pieței, Ion Pîntea, a declarat că pentru vaccinare sunt disponibile două tipuri de vaccin: AstraZeneca și Sinovac. Persoanele pot alege cu ce vaccin să se imunizeze. Ion Pîntea a mai spus că la Centru se pot vaccina toți doritorii, indiferent de locul de trai, dacă sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

Activitatea centrului va fi extinsă și în zilele de weekend dacă vor fi multe solicitări de vaccinare. Deocamdată centrul nu este foarte popular, dar directorul interimar al Pieței Centrale speră că agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Pieței, dar și populația vor fi mai activi în a doua parte a zilei.

Citește mai mult: https://www.ipn.md/ro/un-centru-de-vaccinare-a-fost-deschis-astazi-la-7967_1081738.html#ixzz6vIgEhrHH