Un cetățean moldovean, stabilit în Italia, s-a prezentat poliţiştilor ca fiind Contele Dracula

Bărbatul a fost oprit de carabinieri sâmbătă noaptea în localitatea Novi di Modena din Italia pentru un control de rutină. În momentul în care polițiștii l-au rugat să se legitimeze cetățeanul moldovean s-a prezentat ca fiind Contele Dracula. În momentul în care aceștia i-au aflat numele adevărat, bărbatul a fost pentru fals cu privire la identitate, scrie Gazzettadimodena.

Tânărul de 25 de ani a fost oprit în trafic în acest weekend pentru un control de rutină. Rugat să se legitimeze, moldoveanul a decis să facă o glumă şi si s-a prezentat ca fiind Vlad al III-lea, cunoscut de toată lumea ca fiind Contele Dracula, scrie libertatea.ro.

În momentul în care a văzut că agenții nu sunt amuzați de numele său, acesta a început să înșire și nume din romane SF, însă nici asta nu a mers. Agenții nu l-au lăsat să plece până când tânărul nu le-a spus numele real, scrie Gazzettadimodena.

Agenții l-au denunțat pe cetățeanul moldovean pentru fals cu privire la identitate.

Nu este pentru prima dată când tânărul este în vizorul poliției. De fiecare dată când a fost oprit, individul a spus că nu are actele la el.

Sursa: tv6.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *