Un tânăr internat la centrul de triere COVID-19, amplasat la Moldexpo, a fugit din incinta spitalului de câmp. Poliția a fost alertată joi seara și continuă căutarea acestuia.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, tânărul a fugit de la spital în seara zilei de joi, iar poliția a fost alertată la ora 22:50.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Ialoveni. Acesta a fost internat în dimineața zilei de joi cu suspiciuni la infecția de COVID-19, iar seara a părăsit centrul fără acordul medicilor, înainte ca rezultatele testului să fie gata.

Toate subdiviziunile poliției sunt în căutarea tânărului, în încercarea de a-l localiza.

Amintim că aceasta nu este prima fugă de la spital în rândurile celor internați cu suspiciuni la COVID-19. Pe 11 aprilie, bunăoară, o femeie de 39 de ani a părăsit Spitalul „Arhanghel Mihail” din capitală, unde era internată pentru tratament. După ce poliția s-a pornit să o caute, femeia s-a întors singură la spital. Ea a comunicat polițiștilor că a plecat pentru că nu-i plac condițiile din istituția medicală.

La final de martie, un pacient infectat cu COVID-19 a fugit din Spitalul Clinic Republican, în care a fost internat. El a fost localizat în orașul Ialoveni, ascunzându-se  într-o casă aflată în fază de construcție.

sursa:https://agora.md/stiri/69932/un-tanar-a-fugit-de-la-centrul-de-triere-covid19-de-la-moldexpo